Algemene Voorwaarden

1. Algemeen.

Onder Rima Speelgoed wordt in deze algemene voorwaarden verstaan Rima Speelgoed gevestigd te Deurne, Vlierdenseweg 9 5753 AA, telefoon 0493-312445 en ingeschreven in het handelsregister te Eindhoven KVK 17017107.

 

 

 

2 Toepassing.

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle internetleveringen die Rima speelgoed verricht naar aanleiding van bestellingen verricht op www.rimaspeelgoed.nl

 

3. Totstandkoming overeenkomst.

 

De overeenkomst komt tot stand tussen de koper en Rima Speelgoed, nadat de koper een mededeling heeft ontvangen via e-mail van Rima Speelgoed over de betaalwijze en de leveringstijd.

 

4. Prijzen.

Alle prijzen op de site genoemd zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Deze bedragen 5,95 euro per bestelling.

5 levering en betaling

5.1. Levering vindt plaats binnen 3 werkdagen , na ontvangst van de volledige betaling inclusief verzendkosten op het in de faktuur gemelde bankrekening. Voor bestelartikelen geldt een termijn van 1 week.

5.2. De levering binnen 3 dagen is geen fatale termijn en geeft voor de koper niet het recht de overeenkomst te ontbinden. Rima Speelgoed zal per e mail trachten aan te geven wanneer de levering verwacht kan worden.

5.3. Bij overschrijding van de levertermijn voor een periode van langer dan 30 dagen wordt de koopovereenkomst automatisch ontbonden. De koopsom wordt dan door Rima Speelgoed aan de koper geretourneerd.   

Vanwege de druke november en decemberperiode worden artikelen in deze periode voor maximaal 7 dagen gereserveerd. Na deze periode kan Rima Speelgoed de overeenkomst eenzijdig ontbinden.

5.4 Levering geschiedt via TNT post alleen binnen Nederland of kan na afspraak worden afgehaald op Vlierdenseweg 9 in Deurne. Bij Zelf afhalen zijn geen verzendkosten verschuldigd. Bij afhalen kan betaald worden a contant of met pinpas.

6. Retourzending of Ruiling.

Bij retournering van produkten binnen 14 dagen onbeschadigd en in de origele  verpakking komen de kosten van terugzending voor rekening van de koper. De aankoopsom wordt op

uw bankrekening geretourneerd binnen 30 dagen, met uitzondering van de betaalde verzendkosten.

7. service

Voor onze produkten gelden de normale lego en playmobilservice.

 

8. Wij werken met stempelkaarten,bij iedere 10 euro besteding ontvangt u een stempel,bij 10 stempels is de kaart vol en ontvangt u een waardebon twv 5,- euro die u kunt besteden bij een volgende aankoop boven de 25,-

Deze kaart blijft geldig tot 3 maanden na de uitgifte datum.

op moment van inleveren ontvangt u geen stempels.

ook worden er geen stempels gegeven of waardebonnen geaccepteerd in combinatie met andere akties.